Tako je videti popoln moški!

Foto: Profimedia popolni obraz Foto: Profimedia popolni obraz
Na podlagi vprašalnika, ki so ga izpolnjevale ženske, so ustvarili dva moška obraza, ki bi morala biti v očeh večine predstavnic ženskega spola popolna.
Oglej si celoten članek

Ženske so razkrile, kaj jim je na obrazih trenutno najbolj popularnih zvezdnikov všeč. Na podlagi njihovih odgovor je kirurg Asim Shahmalak narisal dva moška obraza, eden prikazuje obraz moškega, ki je mlajši od 30 let, eden pa obraz zrelejšega moškega.

Če gre verjeti anketi, ima popoln moški lase kot Georgea Clooneya, oči Bradleyja Cooperja in nos Brada Pitta. Popoln mlajši moški pa se lahko pohvali s pričesko, ki jo nosi Harry Styles, in čeljustjo Ryana Goslinga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.