Tako je voditelj Vala 202 poskrbel za "škandal" okoli SP

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Radijec je s to izjavo razburil poslušalce.
Oglej si celoten članek

Voditelj Vala Janez Martinčič si je privoščil šalo, ki pa ni bila razumljena tako, kot je bila mišljena. Ob novici, da se je v Angliji po tekmi s Hrvaško na svetovnem prvenstvu v nogometu povečalo nasilje nad ženskami, da pa porast nasilja beležijo tudi, če angleška reprezentanca zmaga, je izrekel nekaj, kar vsem poslušalkam ni bilo všeč.

Slovenija Koroški kantavtor Milan Kamnik besen na Val 202

Martinčič se je ob tem namreč pošalil, da je naša reprezentanca delovala preventivno in zato so jim naše ženske lahko hvaležne. Radijec pa za za Žurnal24 pojasnil, da se s tem niti slučajno ni pošalil na račun nasilja nad ženskami, pač pa s tem, da se slovenska reprezentanca ni uvrstila na svetovno prvenstvo v nogometu. "Upam, da ženske niso bile prizadete, ker mi niti na misel ni prišlo, da bi se šalil iz tega," je še dodal. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.