Tako je vojvodinja Meghan trpela v šoli

Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle
Najhuje je bilo med malico …
Oglej si celoten članek

Lepa, izobražena in duhovita. Tako jo je javnost spoznala. Da je imela vojvodinja Meghan nekoč težave s samozavestjo, si zato danes le težko predstavljamo.

A tudi Meghan ni bilo vedno z rožicami postlano. Kot je razkrila na svojem blogu The Tig, ki ga je ukinila, ko se je razvedelo, da se dobiva z britanskim princem, je bila v svojih dvajsetih zelo nezadovoljna s svojim telesom. Na svoj 33. rojstni dan je zapisala: "Ves čas sem se borila sama s sabo: s težo, s slogom, z željo, da bi bila tako kul in pametna kot drugi.“ Še huje je bilo menda v najstniških letih, saj se ni znala vklopiti v družbo. Na njeni srednji šoli so se dijaki združevali v skupine – temnopolta dekleta, bela dekleta, Filipinke … Meghan ni spadala v nobeno skupino, zato je bila zelo osamljena.

Najbolj jo je bilo strah, da bo med malico sedela sama, zato se je vpisovala v krožke, ki so potekali v času kosila. Tako je na primer hodila tudi na tečaj francoščine.

Meghan je dokaz, da v težkih časih nikoli ne smemo obupati, saj se naša sreča lahko zelo hitro obrne. "Želim ti, da bi našel svojo srečo. Občutek je fantastičen,“ je zapis zaključila vojvodinja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.