Tako je vroča Helga iz kultne serije Alo Alo videti danes

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Danes je stara 71 let.
Oglej si celoten članek

Britanska igralka Kim Hartman (71) je bila ena od največjih zvezd kultne humoristične serije Alo Alo, ki so jo snemali od leta 1982 do leta 1992. Upodobila je lik vojakinje Helge, ki je hitro postala seks simbol. "Helga je bila ambiciozna, želela je biti Hitlerjeva punca ali vohunka kot Mata Hari. A kot vsi Nemci v seriji, česa takega ni bila sposobna. Rada sem igrala Helgo in bila seks simbol. Bilo je zabavno in sproščujoče," je nekoč povedala Kim.

Zasebno je Kim precej drugačna od Helge, že od leta 1975 je namreč poročena z igralcem Johnom Nolomom, s katerim imata dva odrasla otroka. Danes je več ne ukvarja z igralstvom, je pa kot Helga skupaj z likom Herr Flickom še dolgo nastopala s skeči iz serije. 

Foto: Profimedia Alo Alo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:22 14. Januar 2023.

    mama je teb' vroča... :D

  • 08:10 14. Januar 2023.

    Odlično odigrala v tej seriji,sama serija pa vrhunska ,večkrat gledal in vsakič se dobro nasmejal .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.