Tako je znani pevec po družinski tragediji objemal sestro

Foto: Profimedia Louis Tomlinson Foto: Profimedia Louis Tomlinson Foto: Profimedia Louis Tomlinson Foto: Profimedia Louis Tomlinson
Samo nekaj dni po mamini smrti je pevec skupine One Direction nastopil na domačem odru britanskega x Factorja.
Oglej si celoten članek

Louis Tomlinson, član priljubljene skupine One Direction, je na odru X Factorja nastopil le nekaj dni po tem, ko je umrla njegova 42-letna mama, ki je izgubila bitko z levkemijo. Louis je predstavil svoj novi singel Just Hold On.

Po čustvenem nastopu je finalno oddajo X Factorja zapustil skupaj z mlajšo sestro Lottie, ki jo je zaščitniško objemal in ščitil pred paparaci.

Louisova mama je v svojem 43. letu umrla po težkem boju z levkemijo. Louis je od sedmih otrok najstarejši. Ima še 18-letno sestro Lottie, 16-letno sestro Felicite, 12-letni sestri dvojčici Daisy in Pheobe in dveletna dvojčka Ernesta in Doris.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.