Tako jih je zavihala, da je prekrila le bradavički!

Foto: Profimedia Lauryn Goodman Foto: Profimedia Lauryn Goodman Foto: Profimedia Lauryn Goodman Foto: Profimedia Lauryn Goodman Foto: Profimedia Lauryn Goodman
Še ena, ki očitno ne mara robov od kopalk, ki ostanejo po sončenju ...
Oglej si celoten članek

Britanska vplivnica Lauryn Goodman je sestra manekenke Chloe Goodman, ki je nekoč polnila časopise s svojimi vročimi oblinami in na Otoku sodelovala v šovu Big Brother slavnih. Obe sestri sta v veselem pričakovanju svojih prvorojencev, Lauryn pa trebušček in obline trenutno nastavlja vročemu karibskemu soncu. Na Barbadosu so jo namreč ujeli v zelenih bikinkah, ki pa jih je zvezdnica zavihala tako, da je prekrila le bradavički. Verjetno trik, ki ga poznajo vse dame, ki ne marajo, da se jim po sončenju poznajo obrisi kopalk. 

Lauryn svojega prvega otroka pričakuje z znanim nogometašem Grantom Hallom, aprila pa se je za las izognila zaporni kazni, saj naj bi bila vpletena v goljufijo, vredno dobrih 24 tisoč evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:47 22. Januar 2020.

    A ta baba nima glave? Članek bo gotovo bob leta, avtor pa bo fasal še Prešernovo nagrado

  • vec
    00:10 22. Januar 2020.

    "vplivnica" kva je to a.h.f ??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.