Tako jo je skupil Jan Plestenjak

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Smola za Jana Plestenjaka.
Oglej si celoten članek

Jan Plestenjak je v teh dneh snemal nov videospot za pesem Roke stran. Po končanem snemanju pa se mu je primerila nesreča. "Še dobro, da smo že posneli video 'Roke stran'. Tole se mi je zgodilo danes. Jutri se bom potrudil in s počasnimi koraki prišel na oder," je ob fotografiji poškodbe svojim oboževalcem sporočil pevec, ki je pojasnil, da se je poškodoval, ko se mu je odlomilo pedalo na kolesu.

xxx

Videospot za pesem Roke stran bo v ponedeljek na ogled, je napovedal pevec, ki ga bodo oboževalci v prihodnjih tednih lahko videli na številnih koncertih po državi. Ta mesec bo tako nastopil v Spuhlji pri Ptuju, Radljah ob Dravi in Vinici. Maja bo nastopil na Škisovi tržnici in v Banovcih, sredi junija pa bo stopil na oder na Vrhniki.

Želimo mu čimprejšnje okrevanje.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.