Tako lep je dom naše znane igralke

Foto: Ambienti Aleksandre Balmazović Foto: Ambienti Aleksandre Balmazović Foto: Ambienti Aleksandre Balmazović Foto: Ambienti Aleksandre Balmazović Foto: Ambienti Aleksandre Balmazović Foto: Ambienti Aleksandre Balmazović
Boštjan Romih je z ekipo oddaje Ambienti, ki je na sporedu na RTVS, obiskal igralko Aleksandro Balmazović.
Oglej si celoten članek

Aleksandra Balmazović je s soprogom pred leti kupila dve hiši (dvojček) v Črni vasi. Sprva sta načrtovala, da bosta eno polovico prodala, a si je igralkin mož zaželel savne in fitnesa, zato sta prebila steno in hiši združila. 

V njenem domu bi si vsak želel preživeti karanteno … Poleg savne in fitnesa ima tričlanska družina tudi kotiček za branje in vinsko ter filmsko sobo. 

Že poznate vragolije na kanalu Joonglaa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 01:17 23. April 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • 17:43 22. April 2020.

    Upam da sta škornje kupila... za primer ko bodo naslednjo jesen spet stoletne poplave...

  • 14:57 22. April 2020.

    verjetno je ozadje ...sponzorstvo....sugar daddy

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.