Tako lepo hčer ima poslanka Violeta Tomič

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Skrivnostna Petra ...
Oglej si celoten članek

Za razliko od svoje slavne mame Violete Tomič, ki je nekoč pod sojem žarometov stala kot igralka, danes pa kot poslanka, se njena že odrasla hči očem javnosti izogiba. O lepi Petri je znanega zelo malo, le to, kar je Violeta skozi leta povedala v intervjujih.

Mati in hči sta si očitno zelo blizu, saj sta skupaj prepotovali tudi nekaj sveta, Violeta pa je pred časom zaupala, da pri vzgoji nikoli ni bila stroga in da je od nekdaj zaupala Petrini presoji, kar se je izkazalo za uspešno. Mamino prepoznavnost in politično angažiranost pa je na lastni koži pred leti občutila tudi Petra, ko so ji grozili in ji celo blokirali elektronsko pošto in Facebook.

Foto: Facebook Violeta Tomič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 16:56 29. December 2020.

    Jaz ne vidim nič lepega.

  • 17:12 27. December 2020.

    Sem se že ustrašil da imajo čarovnice s Slivnice zborovanje

  • 00:30 27. December 2020.

    A ni unmu iz Kursadžij mal podobna?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.