Tako Loboda razvaja svojo 50 let mlajšo ženo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Zarečenega kruha se največ poje in to velja tudi za znanega ljubljanskega zlatarja Tomislava Lobodo.
Oglej si celoten članek

Čeprav mnogi v njuno zvezo niso verjeli, sta Tomislav Loboda in njegova Ksenija po nekaj letih ljubezni lansko leto dahnila usodni da. Za Lobodo tokrat že šesti in čeprav je dejal, da se poročil več ne bo, ga je Ksenijina milina in srčnost očitno prepričala.

Zakonca smo konec tedna ujeli na pojedini, ki jo v Gostilni na Gradu ob živi glasbi vsako nedeljo pripravlja chef Damjan Fink. Še vedno si romantično zreta v oči, svojo ljubezen pa najraje proslavita ob dobri hrani in potovanjih v tople kraje. Tako sta prvo obletnico poroke proslavila na Siciliji, ki je njuna priljubljena počitniška destinacija.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 21:34 30. November 2017.

    Keshpischka

  • 18:14 30. November 2017.

    tukaj se komentatorji čudite, kakšen želodec ima babče, nisem pa še slišal vprašanja, kakšen želodec ima Makron s svojo starko, …

  • 15:39 30. November 2017.

    Stari "pizdolizec" in prefrigana baba

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.