Tako mama biseksualne znane Slovenke gleda na LGBTQ skupnost

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Zanimiv in iskren pogovor med hčerko in mamo.
Oglej si celoten članek

Kaya Solo je z javnostjo že pred časom, ko je tekmovala v šovu Joonglaa Star in tudi zmagala, delila, da je biseksualka. Takrat je celo dejala, da ima raje ženske kot moške.

V njeni družini se o tej temi pogovarjajo brez zadržkov. Vsaj tako se zdi. Kaya je sedaj s svojo mamo posnela video, v katerem sta odgovarjali na LGTBQ+ vprašanja in razkrili svoje mnenje o določenih vprašanjih, s katerimi se ukvarjamo v tem času. Kaj se jima zdi OK in kaj ne, boste izvedeli v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:45 29. Junij 2022.

    Če bi- krompir sadila.. če bi krompir okopavala.. če bi kropmir pobirala.. nebi imel časa totega krompirja strosat vsepovpek ! …

  • 16:03 29. Junij 2022.

    Priporočam ji zdravljenje s priznano metodo elektrošokov ! Direktno na 230 voltov !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.