Tako Melania skriva svojo lepotno napako

Foto: Profimedia
Gala piše, da Melania Trump že nekaj let skriva to "lepotno“ napako.
Oglej si celoten članek

Znana nemška revija za ženske, Gala, piše, da Melania Trump že leta ne nosi več sandal oziroma zelo odprtih čevljev. Prva dama ZDA prisega na zaprte salonarje oziroma elegantne čevlje, iz katerih kukata le dva nožna prsta.

Foto: Profimedia melania trump
Gala predvideva, da je razlog za to Mortonov palec, kar pomeni, da je prvi prst na nogi krajši od drugega. Na Melanijinem stopalu je tudi tretji prst daljši od palca.

Foto: Profimedia melania trump

To stanje naj bi imela vsaka peta oseba in lahko povzroči bolečine. V tem primeru se namreč večina telesne teže ne prenese na palec, ampak na drugi prst. Pride lahko do bolečin v stopalnem loku in tudi v gležnju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:51 10. April 2019.

    wtf? "novinar", a sploh pomisliš, kaj pišeš? "Urednik"!?...tema v glavi

  • 10:25 10. April 2019.

    Njena lepotna napaka je Donald in naj ga skrije za zmerej!

  • 10:24 10. April 2019.

    novica dneva..tkole je če si kvazi novinar pa nimaš kaj delat kot samo copy-paste

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.