Tako na instagramu draži naša mlada igralka

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mlada slovenska igralka s svojimi pomanjkljivo oblečenimi fotografijami draži oboževalce.
Oglej si celoten članek

Inja Zalta, 22-letna igralka, ki jo poznamo kot Nino iz Usodnega vina, je bila pred televizijsko kariero uspešna manekenka. Zato ne preseneča, da lahko na njenem Instagramu najdemo veliko umetniških fotografij, na katerih je pomanjkljivo oblečena, na nekem tujem portalu pa se je pojavila celo gola.

A na žalost njenih moških oboževalcev je mlada igralka že oddana. Pred kratkim je v javnost prišla informacija, da Inja ljubi profesionalnega igralca pokra Naceta Paniča.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:12 11. Oktober 2016.

    Profesionalnega igralca pokra? Kako predvidljivo, sigurno mu ne manjka denarja. Cudno da se nobena ne "zaljubi" v recimo mizarja, elektricarja, …

  • 13:46 11. Oktober 2016.

    Anus vsemogočen, ta te še daleč pripelje....zelo umetniško....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.