Tako na plaži uživa igralec, ki mu mladenke ležijo pred nogami

Foto: Profimedia leonardo dicaprio Foto: Profimedia leonardo dicaprio Foto: Profimedia leonardo dicaprio Foto: Profimedia leonardo dicaprio Foto: Profimedia leonardo dicaprio Foto: Profimedia leonardo dicaprio Foto: Profimedia leonardo dicaprio Foto: Profimedia leonardo dicaprio
Lomilec ženskih src uživa v Malibuju.
Oglej si celoten članek

45-letni igralec Leonardo DiCaprio se je z družino in prijatelji mudil v Malibuju, kjer je vesela druščina uživala na plaži. Zvezdnik se je igral z otroki in užival med valovi.

Družbo mu je delala tudi življenjska sopotnica, 23-letna igralka Camila Morrone, s katero je v zvezi od leta 2017. 

Lepotico mu je predstavil Al Pacino, ki je bil s Camilino mamo, Lucilo Sola, poročen deset let. Ločila sta se leta 2018. 

Leo in Camila sta zvezo uradno potrdila šele februarja letos, ko je temnolaska zvezdnika pospremila na podelitev oskarjev. To v svetu Leonarda DiCapria pomeni zelo veliko. Pred Camilo ga je na Oskarje smela pospremiti le še Gisele Bundchen. To se je zgodilo leta 2005.

Oglejte si prvi del šova JOONGLAA STAR in spoznajte nove slovenske zvezde!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.