Tako na račun prepoznavnosti "služi" Iris

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V času nosečnosti si z Iris Mulej želi sodelovati še več podjetij kot sicer.
Oglej si celoten članek

Iris na družabnih omrežjih pogosto objavlja fotografije ljubkih stvari, ki jih že hrani za svojo Isabello, nas pa je zanimalo, ali lepotička in njena še nerojena hči vse te predmete dobita v dar? 

Tovrstni marketing je v zadnjem času namreč zelo popularen, saj podjetja učinkoviteje dosežejo potencialne kupce, kot če bi oglas objavili v medijih. Na ta način je Iris z nekaterimi podjetji sodelovala že prej, med nosečnostjo pa se je to povpraševanje menda še povečalo. 

Seveda nič ni dejansko zastonj, saj neko podjetje prek Iris dobi reklamo (porast števila sledilcev in všečkov ter večje povpraševanja po reklamiranih stvareh, menda pride celo do razprodaje nekega izdelka). Odziv teh podjetij na njeno prepoznavnost, pa je dejansko rezultat dolgoletne uspešne manekenske kariere, ki ji ni padla z neba.

Iris pa še zdaleč ni edina znana Slovenka, katere družabna omrežja so mamljiva marketinška točka za številna podjetja. Med mojstricami tovrstnega marketinga so na primer Danica Lovenjak, Mirela Lapanović, Rebeka Dremelj  ...

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 14:40 5. September 2016.

    Gre namreč za to, da ti ljudje delajo reklamo - Iris bo Isabelle Peropizdič vozila v šenkanem vozičku za 700 …

  • 14:39 5. September 2016.

    Pa saj 'znani in slavni' dejansko SO ti, ki jih imenuješ nižji sloj. Dejansko živijo iz rok v usta, kupujejo …

  • 14:18 5. September 2016.

    Se popolnoma strinjam s tabo. Samo zame Iris Mulej ni neka znana in slavna oseba... Žal. <br />In se sprašujem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.