Tako naša pevka skrbi za svojo postavo

nina donelli Foto: Rok Breznik nina donelli Foto: Rok Breznik nina donelli Foto: Rok Breznik nina donelli Foto: Rok Breznik nina donelli Foto: Rok Breznik nina donelli Foto: Rok Breznik nina donelli
Opa, kakšna ritka!
Oglej si celoten članek

Nina Donelli je na kurentovanju na Ptuju razvnela občinstvo, in to ne le s svojim glasom, ampak tudi lepim stasom. Lepotica za svojo postavo gara, tudi zato, ker je velika gurmanka in se hrani nikoli ne bi odpovedala.

Kot smo izvedeli, vstaja že ob 5. uri in gre v fitnes. Redno tudi boksa, kolesari, plava in hodi v naravo, kjer ji družbo dela psička Megy. Nina je zelo disciplinirana. Naš vir namreč pravi, da redno telovadi tudi na dopustu. Nazadnje je bila lepotička na Tajskem. Njene vroče posnetke najdete na spodnji povezavi.

seksi kopalke Vroča, vroča: Nič čudnega, da za našo lepotico norijo tudi naši sosedi

To je najbolj zabaven YouTubu kanal ta hip!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.