Tako negativno se je Zara odzvala na besede Tomaža Jeraja

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Finalistka Kmetije: Nov začetek Zara se je tako odzvala na besede Tomaža Jeraja, nekdanjega stanovalca hiše Big Brother.
Oglej si celoten članek

Tomaž Jeraj nam je v pogovoru povedal, da se je s Planetovo 'kmetico' Zaro Ilić dopisoval po Facebooku in da bi jo z veseljem povabil na kavo. Zanimalo nas je, kako dobro se poznata in od kod, zato smo Zaro o tem povprašali kar na finalni oddaji.

"Tomaža bom razbila kot 'piksno'! Midva se ne poznava osebno, ravno pred nekaj dnevi sva se pogovarjala o tem na Facebooku. Če bi me povabil na kavo, bi šla, če bi prišel v Kočevje. Sicer pa se ne poznava, ne," nam je povedala Zara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:25 25. December 2016.

    Oooooo UAU.....kakšen globok članek.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.