Tako neprimerno se je menda na delovnem mestu obnašal Bill Gates

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Če govorice držijo, nikogar, ki zakonca Gates dobro pozna, ne preseneča, da je Melinda vložila zahtevek za ločitev.
Oglej si celoten članek

Ustanovitelj podjetja Microsoft Bill Gates naj bi se po poročanju časnika New York Times do žene Melinde, od katere se po 27 letih ločuje, na delovnih sestankih obnašal omalovažujoče. Šest zaposlenih je povedala, da je Gates s svojim obnašanjem poskrbel za neprijetno ozračje. Poleg tega naj bi osvajal zaposlene pri Microsoftu in pri fundaciji, ki jo vodi skupaj z ženo.

Bridgitt Arnold, tiskovna predstavnica Billa Gatesa, je zavrnila namigovanja, da se je milijarder do žene obnašal neprimerno. "Tudi obtožba o slabem ravnanju z zaposlenimi je napačna. Govorice in namigovanja, ki se tičejo ločitve, postajajo vse bolj bizarna. Žalostno je, da se ljudi, ki ne vedo veliko o situaciji, označuje za 'vire',“ je še dodala.

Kot piše časnik, naj bi se Gates leta 2006 udeležil neke predstavitve, ki jo je pripravila zaposlena pri Microsoftu, in ji nato poslal elektronsko sporočilo, v katerem jo je povabil na večerjo. "Če te je to spravilo v nelagodje, se pretvarjaj, kot da se ni nikoli zgodilo,“ je še zapisal v sporočilu. Neko drugo žensko pa naj bi na večerjo povabil med delovnim obiskom v New Yorku.

Dan po objavi tega članka so mediji pisali, da so člani upravnega odbora pri Microsoftu leta 2019 sprožili preiskavo, saj so od ene od zaposlenih dobili pismo, v katerem je zapisala, da je imela z Gatesom večletno razmerje. Gates je še pred koncem preiskave odstopil kot član odbora.

Zakonca Gates sta 3. maja sporočila, da se ločujeta. Ločitev je zahtevala Melinda. Mediji poročajo, da so na njeno odločitev vplivale povezave, ki jih je imel Gates z obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:43 18. Maj 2021.

    Ko človek pride do preveč denarja, ne ve kaj bi še počel in zganja traparije. Večina!

  • 09:41 18. Maj 2021.

    Aha, začenja se na 30°in 600 obratih. Polčasi se potem oboje povečuje ! :)

  • 08:01 18. Maj 2021.

    Baba rekla, baba kazala. Ste razmišljali v smer, da bi mogoče stran preimenovali v URIN24/7 ? Mislim, da bi vam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.