Tako oblečena po rdeči preprogi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zaročenka televizijskega producenta Neva Schulmana Laura Perlongo je presenetila s svojo izbiro stila na rdeči preprogi.
Oglej si celoten članek

Nev Schulman, producent MTV-jeve serije Catfish, se je z zaročenko udeležil včerajšnje podelitve MTV-jevih nagrad. Ob prihodu na rdečo preprogo so mnogi obnemeli, ko so videli, kakšno opravo si je Laura Perlongo izbrala. 

Odločila se je pokazati svoj lepo zaobljeni nosečniški trebušček in se tako po rdeči preprogi sprehoditi skoraj zgoraj brez. "Težko je najti oblačila, ki bi funkcionirala, poleg tega pa je moj popek štrlel iz obleke. Zakaj se ne bi počutila dobro?!" je komentirala svojo odločitev.  

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:00 30. Avgust 2016.

    ogabno do konca

  • 19:44 30. Avgust 2016.

    razkazovati "nosečniški trebušček" je pa najnovejši trend v ženskem intelektualizmu. Kdaj pride na vrsto vagina, po možnosti s kakšno knoflo …

  • 13:11 30. Avgust 2016.

    Ta stil se meni ne zdi drzen, ampak kretenski.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.