Tako po 14 letih izgledajo umetne dojke znane Slovenke

Foto: Saša Despot La Toya Foto: Saša Despot La Toya
La Toya je pred štirinajstimi leti odločila za prsne vsadke, ki ji jih je takrat naredil znani lepotni kirurg dr. Marjan Fabjan. Tako izgledajo danes.
Oglej si celoten članek
La Toya se je pri rosnih enaindvajsetih odločila za povečanje prsi in sicer si je zaželela dve številki večje. "Takrat se mi je zdelo, da bom z večjimi prsmi, ustnicami in dolgimi svetlimi lasmi dobila več posla in res sem ga. Lastniki klubov so me klicali kar sami, dela ni manjkalo. In še danes so v mojem poslu zaželene obline," pravi La Toya, ki ima poleg prsi, povečane tudi ustnice.
 
Pornesa pravi, da brazgotina, ki je do danes že skoraj povsem zbledela, nikoli ni bila izrazita, njeni žogici pa še vedno stojita na svojem mestu. Zaenkrat se za menjavo vsadkov še ne bo odločila, o tem bo razmišljala šele, ko bo to potrebno zaradi estetskih ali zdravstvenih razlogov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 12:36 14. Avgust 2016.

    Uhhhhh joooj najprej sem gledal samo slušalke pa sem mislil, da je to Marjetka

  • 15:11 12. Avgust 2016.

    Jezus Kristus! Sam špeh in silikon. Če je pa to lepo, potem pa res ne vem ...

  • 13:21 12. Avgust 2016.

    In Mirelo!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.