Tako prisrčna je hčerka Bineta Volčiča

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Binetu Volčiču v restavraciji pomaga tudi štiriletna hčerka Tajda.
Oglej si celoten članek

"Ta slike je nastala včeraj, na Prešernov dan, ko nismo imeli gužve. Ni v navadi, da bi jo imel tukaj vsak dan ali vsak teden. Pride recimo enkrat na dva meseca in je to bolj kot nekakšna nagradica zanjo," je povedal zgovorni Bine Volčič.

Kuharski mojster pravi, da štiriletna Tajda zelo rada pomaga: "Zelo je navdušena nad kuhinjo in brez nekega mojega posiljevanja v to. Rada sodeluje in je zelo pridna, vestna."

Pa ima Tajda enake ambicije kot očka? "Joj, to pa ne vem, kakšne ima ambicije. Stara je le štiri leta in mislim, da ti še ni nekih ambicij," v smehu pove Bine in doda, da Tajda največkrat pomaga pri lupljenju zelenjave, včasih kakšno stvar nareže, ali pa očisti peteršilj.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.