Tako privlačnega brata ima Miha Kavčič

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Uau, to Vito Kavčič!
Oglej si celoten članek

Resničnostni zvezdnik Miha Kavčič je te dni dopolnil okroglih trideset. Vse najboljše! Na Facebooku pa mu je čestital tudi njegov tri leta starejši brat Vito, ki ni le izjemno očarljiv, temveč tudi zelo pozoren.

Takole je svojemu bratu čestital za rojstni dan: "Bratec moj, ko sem jih sam imel 30, si jih ti imel 27, pa se mi je zdelo to veliko razlike med nama … zdaj, ko si pa ti tudi 30, mi je pa dosti lažje. Tako da hvala, da se tudi ti staraš. Ti pa želim vsega lepega, zdravje ti naj bo naklonjeno, zaposlitev imaš, tako da to željo si že izpolnil. Pa jaz vem, da boš najboljši stric na svetu … Vse najboljše Miha … rad te mam." Lepo, kajne?

Miha in Vito imata še sestro Evo, družina Kavčič pa se bo v kratkem povečala, saj Vito pričakuje hčerko. Miha nam je zaupal, da je z družino zelo povezan in da so ga vedno v vsem podpirali, priznal pa je tudi zabavno anekdoto: "Ko sem kot najstnik še hodil s puncami in ko bi lahko postalo resno, oziroma so si dekleta želela česa več, meni pa do tega ni bilo, sem jih peljal domov in jih spoznal z Vitom. Tako smo bili vsi zadovoljni, ha, ha."

Foto: Facebook Miha Kavčič

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.