Tako razkošno živi Mirela, odkar je ujela poslovneža iz Pariza!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Priznava, da samo uživata in nič drugega ...
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović je to poletje že uživala v Parizu, Nici, Barceloni, na jadranski obali in celo v Cape Townu. Na Instagramu ne skriva, da življenje živi na polno, sploh, odkar je spoznala poslovneža iz Pariza, kot nam je zaupala maja. "Potujem z njim, ker on veliko potuje zaradi posla. Pišem knjigo, avtobiografijo, ki bo darilo vsem, ki so mi stali ob strani in mojima sinovoma. Ponovna sem srečna, polna življenja in kmalu potujem čez ocean," je za naš portal razkrila maja.

V podobnem duhu pa poteka tudi njeno poletje. "Uživam z mojim dragim, bila sva v Španji, Franciji, Dubravniku, trenutno sva v Črni Gori, jesen in zimo pa bova preživela na Karibih. Trenutno le uživava in si polniva baterije, saj je poletje ob morju najlepše za življenje v dvoje," nam je te dni zaupala odlično razpoložena Mirela, ki se javno več tako ne izpostavlja, kot se je včasih, ko je bilo pojavljanje v resničnostnih šovih njena stalnica. 

"Nekako sem se umaknila iz medijev, ker je bilo res pestro. Rabila sem oddih in naučila sem se, da svoje sreče več ne delim s celim svetom, saj je vse preveč zlobnih in nesrečnih ljudi, ki mi zavidajo življenjski stil, srečo in moje uspehe. Žal, jim sporočam le eno: Spremenite svoja življenja. Če ste nesrečni, za to ni kriva Mirela," je še povedala maja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 23:03 24. Julij 2019.

    Djubreti Slovenski,simfate a doma mate same grdobe za babe....MIRELA SAMO UZIVAJ..pozdrav Maya🙈😉

  • 11:55 22. Julij 2019.

    ne vem za kaj se ima ta čefurska kurvetina, sam pametna več kot očitno ni....čez par let bo sam še …

  • 19:54 21. Julij 2019.

    Po vsem govnu, ki ga je doživela, še vedno ne razume, da bistvo življenja ni zapravljanje in potovanja in da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.