Tako s kopalkami skrijete kilogramčke

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Letošnje poletje sledite tem nasvetom in ponosno pokažite svoje obline.
Oglej si celoten članek

Izberite hlačke z višjim pasom, ki skrijejo trebušček in delujejo kot rahel steznik. Če imate močna stegna, ne izberite hlačk, ki so v bokih zarezane visoko.

Dobra izbira je tudi spodnji del z volančki ali mini krilom, ki prekrije kritične predele.

Izogibajte se svetlečim materialom, ki odvečne kilograme še poudarijo. 

Izberite modrček z dobro oporo, kopalke, ki se zavezujejo na vrvice za bogato obdarjene niso primerne. Pazite tudi, da zgornji del ni premajhen, saj ne želite, da vam na vseh straneh nekaj leze ven.

Če niste obdarjeni, si omislite dobro podložen modrček z vzorci, najbolje cvetlični, ki bo poudaril vaše oprsje ali takega z resicami ali volančki. Večje oprsje namreč navidezno zoža postavo.

Dobra izbira so tudi enodelne kopalke, ki naj imajo čim bolj odprt hrbet.

Pazite na vzorec, za polnejše postave so primernejši manjši vzorci. Navpične črte optično zožajo postavo. Z živahnimi barvami lahko poudarite del telesa, ki vam je všeč, del telesa, ki bi ga želeli skriti, pa odenite v bolj umirjenje tone. 

Kako v praksi izgledajo zgornji nasveti, pa si poglejte v videoprispevku blogerke Loey Lane, ki je v mehiškem Cabu posnela izbor svojih najljubših modelov kopalk za prihajajoče poletje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.