Tako se je Jim Carrey od Cathrione poslovil na Twitterju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Igralec Jim Carrey se je od svojega nedanjega dekleta Cathrione White poslovil še po Twitterju.
Oglej si celoten članek

"Ljubezen nikoli ne umre," je zvezdnik zapisal ob fotografiji, na kateri si z 28-letnico, ki si je konec septembra vzela življenje, zaljubljeno zreta v oči.

Cathriono so pokopali pretekli konec tedna. Na njen pogreb na Irsko je prišlo 400 ljudi, med žalujočimi je bil tudi Carrey, ki je nosil njeno krsto.

Cathriona in Jim sta se spoznala leta 2012. Svoji ljubezni sta dala drugo priložnost maja letos, 24. septembra pa sta se spet razšla. Štiri dni pozneje si je lepa mojstrica ličenja sodila sama. Policija je ob njenih posmrtnih ostankih našla tablete in poslovilno pismo, v katerem je omenila tudi igralca. Več o pismu lahko preberete TUKAJ.

Mnogi so za njeno smrt krivili nesrečno ljubezen, a temu menda ni bilo tako. Cathriono naj bi zelo prizadela mati. Poleg tega se je bližala tretja obletnica smrti njenega očeta, na katerega je bila zelo navezana. Njeno krsto so v soboto položili poleg njegove...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.