Tako se je Lepa Brena 'zložila' na odru

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Srbska pevka Lepa Brena nasmejala oboževalce s posnetkom padca na koncertu.
Oglej si celoten članek

Ena najbolj legendarnih srbskih pevk Lepa Brena je pri svojih 56. letih še vedno zelo mladostna in se z veseljem obleče v pretirano kratka krilca in obuje čevlje z vrtoglavo peto. No, na koncertu v bolgarskem mestu Plovdiv je na odru padla in oboževalcem v prvih vrstah pokazala kaj več kot samo dolge noge.

Med vživetim petjem in plesanjem ji je spodneslo nogo, zaradi česar je nerodno padla. Nasmejana Brena je koncert nadaljevala, kot da se nič ni zgodilo, saj je mirno vstala in pela naprej. Zabavni posnetek pa je na spletu objavila prav ona, saj je s tem želela nasmejati svoje oboževalce.

No, očitno pa ima Brena kar nekaj izkušenj s padci na odru, saj ji je pred dvajsetimi leti uspelo, da je sama sebe brcnila v glavo in zato med pesmijo padla.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.