Tako se je Megan Fox odzvala na govorice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Megan Fox na Instagramu razkrila, kdo ni oče njenega tretjega otroka.
Oglej si celoten članek

Megan Fox je na konvenciji v Las Vegasu, kjer je predstavljala svoji novi film Ninja želve: Iz senc, dvignila veliko prahu, a ne s svojim igralskim talentom, temveč s svojim nosečniškim trebuščkom. Lepotica je namreč avgusta lani sporočila, da se ločuje od igralca Briana Austina Greena, zato se mnogi sprašujejo, kdo je oče njenega tretjega otroka.

Megan, ki ima z Greenom dva sinova, o očetu še molči, je pa na Instagramu z objavo fotografij svojih soigralcev (Shie LeBeoufa, Willa Arnetta, Jaka Johnsona) razkrila, kdo ni oče.

Viri sicer pravijo, da bo letos spet zibal Brian ... "Nosečnost ni bila načrtovana, ko pa sta zanjo izvedela, sta bila oba presrečna.“ Ločitveni postopek naj bi zvezdnika za zdaj postavila na stranski tir.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.