Avdićeva neslana šala: Tako se je odzval naš olimpijec

Foto: ZŠIS-POK
Foto: ZŠIS-POK
Denis Avdić je s to šalo razklal javnost, to mu je odgovoril naš paraolimpijec Darko Đurić …
Oglej si celoten članek

Voditelj šova Znan obraz ima svoj glas Denis Avdić si je v nedeljo privoščil šalo, ki se mnogim ni zdela primerna. "Zakaj smo se odločili za slike desetletnikov? Desetletnikov zato, ker so to po navadi najbolj nerodna leta, ko eni dela telesa začnejo poganjati nesorazmerno z drugimi. In potem? Potem izgledaš tako, kot da bi te Darko Đurić narisal z levo roko," je Avdić rekel med oddajo, Đurić namreč leve roke nima. Nad voditeljev črn humor se je vsulo negativnih komentarjev, tako pa se je na šalo odzval Đurić.

"Politično nekorekten črn humor je tak kot Denis Avdić v otroštvu. Nerazumljen. Sej vem da je bedna šala, ampak sem se povratnega udarca lotil tako kot Denis šale o meni, z levo roko," se je na svojem Facebook profilu nazaj pošalil Đurić, ki Avdiću izjave očitno ni prav nič zameril. 

Foto: Miro Majcen denis avdić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 15:29 2. Oktober 2019.

    Avdici so iz Nemčije,on je kvečjemu lahko Ficic.Aja,zakaj od Denisa žena klanja?Zato,da ji lahko lažje uletijo v rit tisti brez …

  • 16:25 28. September 2019.

    Pedigre ...

  • 10:06 25. September 2019.

    Kreten omejeni, žal so vse druge besede neprimerne za to opico.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.