Tako se je Rob Kardashian maščeval svojim sestram

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Rob Kardashian se je zapletel z žensko, ki gre njegovim slavnim sestram na živce.
Oglej si celoten članek

Kylie Jenner je besna na svojega polbrata Roba Kardashiana, ker je začel zvezo z Blac Chyna, bivšo zaročenko njenega fanta, raperja Tygo. Par ima celo otroka.

"Počuti se izdano. Ne razume, kako ji je lahko sorodnik zaril nož v hrbet,“ je o počutju Jennerjeve povedal vir.

Blac Chyna je bila nekoč zelo dobra prijateljica Kim Kardashian. Prijateljstvo se je končalo, ko se je Blac Chyna vmešala v spor med Amber Rose, bivšo Kanyeja Westa, in Khloe Kardashian.

Blac Chyna, ki je zvezo z Robom potrdila s fotografijo na Instagramu, se je sprla tudi s Tygo, saj je trdila, da si raper ne more privoščiti avta, ki ga je od njega za 18. rojstni dan dobila Kylie.

Rob po diagnozi ostal sam

Kot smo poročali, je Rob, ko je izvedel, da ima sladkorno bolezen, s svojo družino prekinil vse stike. Pogovarja se le s Khloe, saj živi v njeni hiši. Najbolj pa je menda razočaran nad Kim, saj ga je v javnosti užalila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.