Tako se je Tjaša Kokalj poklonila svojima dvojčicama

Foto: Mediaspeed Tjaša Kokalj
Novinarka, blogerka, voditeljica, lepotica in novopečena mamica Tjaša Kokalj Jerala ljubezni do tetovaž ne skriva.
Oglej si celoten članek

Svetlolasa lepotica je na svojem Instagramu in blogu pokazala že svojo osemnajsto tetovažo, ki jo je tokrat posvetila svojima dvojčicama. Tjaša si je za motiv posvečen deklicama izbrala Mini miško, za katero stoji ljubka zgodbica:

"Zadnji in res tatu z zelo posebnim pomenom je star teden dni in je za moji žabi babi. Veliko sem premišljevala o tatuju za punci, gledala za tatuji za dvojčke, pa da bi si dala njuni imeni, prvo bitje srčkov … A nekako nisem čutila niti enega … Potem pa sem se spomnila, da so sestre na njuna inkubatorja poleg imen nalepile slikici Mini miške. Vsak otrok dobi eno slikico in punčki sta bili Mini Miški. In tako sem inspiracijo iskala tam in naletela na dva balončka s pentljama kot jo ima miška Mini. Zame POPOLNO!"

Magazin Dvojčici Tjaše Kokalj po 10 tednih končno doma

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.