Tako se je začela ljubezen med Majo in Nikom

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, 19-letna Maja, je za Žurnal24 razkrila, kako sta se z Nikom spoznala.
Oglej si celoten članek

Maja in Niko sta gledalce šova Kmetija: Nov začetek zabavala s svojimi prepirčki, ki so izbruhnili zaradi Majinega ljubosumja. 19-letnica je po izpadu iz šova za naš portal povedala, da je tudi sicer ljubosumna, a sta to od samega začetka z Nikom reševala skupaj, v šovu pa je bilo med njima zelo burno zaradi pritiskov s strani ostalih tekmovalcev in nenehne navzočnosti kamer.

Njuna ljubezenska zgodba pa se je začela na Facebooku. "Niko me je kontaktiral. Zbral je pogum in me „kliknil“ na Facebooku. Po enem mesecu dopisovanja sva se spoznala še v živo in se zelo ujela. Od samega začetka sva skupaj poskušala preživeti čim več časa,“ je razkrila Maja, ki je mnoge presenetila, ko po odhodu domov za glavo družine ni izbrala svojega fanta, ampak Franca. Zakaj, lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.