Tako se je znašel SiTi Teater

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
SiTi Teater BTC se od 17. junija do 17. septembra seli pod zvezde, na odprto gledališko-koncertno prizorišče v BTC Cityju.
Oglej si celoten članek

Ker pa optimisti najdejo v še tako težkih časih tudi kaj dobrega, bodo ustvarjalci začetek poletne gledališke sezone pod zvezdami izkoristili za praznovanje - kako bi drugače – s 'Predstavo za vsako priložnost' z Ladom Bizovičarjem in Gašperjem Koncem

Na prizorišču za restavracijo Argentino in športnim cetrom Millenium si boste lahko ogledali nekatere najbolj priljubljene gledališke komedije, koncerte in predstave za otroke.
 
Na gledališki del programa se vrača večina uspešnic pretekle sezone: poleg 'Predstave za vsako priložnost' še 'Slovenec in pol' (Perica Jerković in Aleš Novak), 'Profesor Kuzman mlajši' (Uroš Kuzman), 'Jamski človek' (Uroš Fuerst) in 'Čakalnica' (Janez Hočevar - Rifle in Lado Bizovičar), napovedujemo pa tudi novo komedijo 'Janez Novak' s Klemnom Slakonjo, Tadejem Tošem in Gregorjem Podričniknikom.
 
Koncertni program odpirajo Zmelkoow, sledijo Proper, Katalena in Samuel Lukas. V nadaljevanju marca prekinjenega koncertnega cikla 1na1 bodo nastopili Andrej Šifrer & Manca Berlec ter Aleksandra Ilijevski & Saša Vipotnik, svoj glasbeni dialog bosta zaradi velikega zanimanja ponovila tudi Tomi Meglič & Miha Guštin - Gušti 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.