Tako se je zvezdnik na plaži zabaval s svojo vročo mlado ženo!

Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard Foto: Profimedia Jean-Marie Bigard
Komik Jean-Marie Bigard uživa v razkošnem Saint-Tropezu.
Oglej si celoten članek

Francoski komik Jean-Marie Bigarda (67) se je v družbi 30 let mlajše soproge, pevke Lole Marois, mudil na plaži v Saint-Tropezu. Par, ki si je večno zvestobo obljubil pred desetimi leti, leta 2013 pa se je razveselil rojstva dvojčkov, se je več kot odlično zabaval. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:47 7. Avgust 2021.

    A na roki ima pa pripopano viagro ?????

  • 06:07 26. Julij 2021.

    Ko gleda okoli sebe postavne vrstnike ji pa solze tečejo.....in ima zopet slab dan.

  • 12:21 21. Julij 2021.

    Ko so rekli zvezdnik in ko sem ga na hitro pogledal,sem mislil, da je Tom Berenger.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.