Ali Dejan Vunjak ostaja voditelj šova Zvezde plešejo?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
To pravi POP TV.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je Tara Zupančič pretekli teden pristala v bolnišnici. Zakaj točno, ni želela razkriti, je pa bila zelo žalostna, da je zamudila prvo oddajo nove sezone šova Zvezde plešejo, v kateri so ji spet zaupali mesto sovoditeljice.

Namesto nje je Petru Polesu pomagal lanskoletni zmagovalec šova Dejan Vunjak, ki je svojo nalogo opravil zelo dobro. Ga bomo videli tudi to nedeljo?

"Veseli nas, da se je Tarino zdravstveno stanje izboljšalo, tako da je ta teden že imela studijske vaje in se v nedeljo vrača na voditeljski stolček. Dejan je v nedeljo opravil odlično delo in se izkazal, a ostajamo pri utečenem načrtu in ekipi, ki smo ju postavili pred oddajo,“ so sporočili s POP TV.

Magazin Tara Zupančič: "Perotu in ekipi želim, da odlično opravijo"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.