Tako se smreko pravilno okrasi z lučkami

Foto: Profimedia
Večina ljudi se okraševanja novoletne jelke loti narobe.
Oglej si celoten članek

Tako je prepričan notranji oblikovalec Francesco Bilotto, ki je za HouseBeautiful.com povedal, kako bi bilo to treba storiti. 
Največjo napako posamezniki delajo pri nameščanju lučk na novoletno jelko. Večina jih začne na spodnjih vejah in lučke vije okoli drevesa proti vrhu. 

Bilotto to odsvetuje. Bolje bi bilo, da bi lučke obesili vertikalno, saj naj bi tako bilo drevesce lepše osvetljeno. Priporoča, da začnete lučke nameščati na tistem koncu, kjer ni stikala. Začnite na vrhu drevesa in jih spustite proti dnu. Lučke prestavite za približno deset centimetrov desno in jih napeljite do vrha ter tako nadaljujte. 

Najbolj svetleče okraske obesite globlje na veje, saj se bo tako svetloba lučk odbijala od njih. Bilotto dodaja, da bo tako enostavnejše tudi pospravljanje lučk, ko boste drevesce pospravljali. 

Če ste med tistimi, ki še niso okrasili drevesa, lahko njegovo trditev tudi sami preverite. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.