Tako se Rado Mulej obnaša do svoje pomočnice

Foto: TV3
Foto: TV3
Igralec in voditelj Rado Mulej je dobil pomočnico. Se mora lepotica braniti njegovih osvajalskih pohodov?
Oglej si celoten članek

Velikemu slovenskemu osvajalcu Radu Muleju so na TV3 priskrbeli seksi pomočnico, Ukrajinko Svetlano Cigoj, ki mu bo v oddaji Zmenki pomagala pri razlaganju pravil, pri izvedbi iger za tekmovalce, dajala pa bo tudi nasvete za samske.

Rado je bil nad ljubko svetlolasko seveda takoj očaran in ji nadel vzdevek "žabica". Kot nam je zaupala 24-letnica, se Rado do nje obnaša kot pravi kavalir, osvaja pa jo zgolj za šalo.

Svetlana je v Slovenijo prišla kot trenerka plesov in tudi zaradi ljubezni. Zaljubila se je namreč v slovenskega plesalca Mišo Cigoja, s katerim ima štiriletnega sina. Tudi sama je plesalka standardnih in latinskoameriški plesov. Še vedno pleše s svojim možem, trenutno pa je aktivna kot vizažistka, model in učiteljica plesov v Plesni šoli Urška. Nastopila pa je tudi v novem videospotu Marka Vozlja – Le en centimeter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:01 17. September 2017.

    a o kretenu nič ?

  • 09:43 17. September 2017.

    RADO JE CAR IN BOLJŠI IGRALEC KOT VALIČI !

  • 09:42 17. September 2017.

    RADO JE CARRRR !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.