Tako se spreminja Alenka Bratušek

Foto: Boštjan Tacol Alenka Bratušek Foto: Žurnal24 Alenka Bratušek Foto: Anže Petkovšek Alenka Bratušek Foto: Anže Petkovšek Hrvaški obisk Milanović Hrvaška predsednik predsednica Foto: Nino Verdnik Fištravec, alenka bratušek Foto: Nino Verdnik Fištravec, alenka bratušek Foto: EPA Alenka Bratušek Foto: EPA Slovenija 13.06.13, Alenka Bratusek s papezem Franciskom, foto: epa Foto: Nel Pavletić/PIXSELL Alenka Bratušek in Zoran Milanović Foto: Saša Despot Princ Edward, Sophie Foto: EPA Alenka Bratušek Foto: EPA Angela Merkel Alenka Bratušek
Modni stil Alenke Bratušek je kljub manjšim modnim kiksom, ki si jih rada privošči, vsak mesec bolj izpopolnjen. Poglejte, kako modno raste, vse odkar je zasedla mesto premierke.
Oglej si celoten članek

Nekateri ga hvalijo, drugi grajajo. Da, Alenka Bratušek si po mneju stilistov in modnih kritikov pogosto privošči preveč, še posebno rada pa ima kratka krila in živalske potiske, ki so do zdaj na njenem krilu in čevljih poželi največ kritik.

A kljub temu lahko rečemo, da premierka modno dobro napreduje, poleg tega pa je vsak mesec videti mladostneje. Morda je k temu pripomogla tudi manjša izguba kilogramov, zaradi katerih se lahko pohvali z zavidanja vredno postavo in nogami, ki navdušujejo predvsem moške. Jih zato tako rada pokaže?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 14:38 31. Marec 2019.

    Luštna je ,fovš ste ji in to orng

  • 14:32 31. Marec 2019.

    Fovšarija ....

  • 11:34 19. Julij 2013.

    Tako kot je menjala stranke, s takšno vnemo menja tudi barve cunj.............

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.