Tako se Vid Valič spopada z očetovstvom

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Priljubljeni komik in igralec nam je zaupal, kako se znajde v vlogi očeta.
Oglej si celoten članek

Vid Valič, ki se je v začetku junija razveselil hčerke, nam je povedal, da se v vlogi očeta še vedno lovi. "Učim se in spoznavam, kako živeti z dojenčico, kako jo držati in kako ji ne zlomiti vratu.”

V vlogi strica se prav tako lovi njegov brat Domen, za katerega Vid pravi, da se bo imel kmalu priložnost preizkusiti kot varuška.

S starševstvom zmeraj pridejo tudi nešteti nasveti družine in bližnjih prijateljev. 

Na Style.Over.Net preverite, kaj je najslabši nasvet, ki ga je dobil kot novopečeni očka in kaj je njegov čudežni recept, ki v trenutku umiri dojenčico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.