Tako seksajo naše igralke

Foto: Žurnal24 Katarina Čas Foto: Youtube Tanja Ribič Foto: Youtube Ula Furlan Foto: Splet Nina Ivanišin Foto: Youtube Pia Zemljič Foto: Splet Tjaša Železnik Foto: Splet Maja Martina Merljak Foto: Youtube Manca Dorrer
V vroče filmske ali televizijske prizore se znajo vživeti tudi slovenske igralke ...
Oglej si celoten članek

Številne slovenske igralke so nas že razvnemale v vročih filmskih ali televizijskih prizorih. Najprepričljivejše so bile Ula Furlan v seriji Življenje Tomaža Kajzerja, Pia Zemljič v Petelinjem zajtrku, Tjaša Železnik v Kratkih stikih, Maja Martina Merljak v Pokrajini št. 2, Manca Dorrer v Outsiderju, Katarina Čas v Volku z Wallstreeta, Tanja Ribič v Atomskem z desne in Nina Ivanišin v Slovenki.

Vroče prizore domačih starlet si oglejte v galeriji. Katera se je po vašem mnenju najbolje odrezala?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.