Tako seksi fanta ima Barovec Nejc

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nejc je na svojem Facebooku že nekaj časa dal vedeti, da je srečno zaljubljen. Zdaj smo dobili tudi fotografijo.
Oglej si celoten članek

Nejc Rek, nekdanji Barovec, je na svojem Facebooku zadnje dva meseca objavljal zaljubljene statuse, kjer je dal vedeti, da je srečen s svojim novim fantom Maretom.

"Spoznala sva se pred približno dvema mesecema. Za naju je to bila ljubezen na prvi pogled. Sva zelo srečna, kar pa marsikomu ni všeč, saj želijo nekateri fantje in dekleta priti med naju, čeprav vedo, da sva v razmerju. Želijo naju spraviti narazen," je za Žurnal24 povedal Nejc: "Da o ponudbah za trojčke ne govorim! To naju nikakor ne zanima, pod nobeni pogojem, saj sva dovolj drug drugemu,“ pove Nejc in doda, da si v prihodnosti želita odpreti svoj gostinski lokal.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 04:00 1. Januar 2022.

    Ta tipo je res hud drgac, itak da si boljsega zasluz kot tega nejca

  • 18:33 23. Oktober 2016.

    Spet reklama za pederluk

  • 12:28 23. Oktober 2016.

    lahko naredita gostilno predvsem za gaye; po necem se je treba razlikovati od mainstream-a. custveno bolj oblikovani ljudje se pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.