Tako seksi je karneval v Riu de Janeiru

Foto: Profimedia karneval Foto: Profimedia karneval Foto: Profimedia karneval Foto: Profimedia karneval Foto: Profimedia karneval Foto: Profimedia karneval Foto: Profimedia karneval Foto: Profimedia karneval Foto: Profimedia karneval
V brazilskem velemestu Riu de Janeiru se je začel karneval, ki vsako leto privabi obiskovalce iz vseh koncev sveta. Gre za enega največjih spektaklov leta, v katerem eksotični plesalci in drugi nastopajoči v prelepih kostumih predstavljajo brazilsko tradicijo.
Oglej si celoten članek

Mnogo ljudi zmotno meni, da si glavno povorko lahko brezplačno ogledajo vsi, a temu ni tako. Gre za zelo prestižen dogodek, pri katerem sodelujejo le največji karnevalski umetniki in plesalci sambe. Cene vstopnic se gibajo od 80 dolarjev do 1500 dolarjev. Sedežev na tribunah je 72 tisoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:32 2. Marec 2017.

    72. tisoč ???? HIHIHIHIH !

  • 17:56 2. Marec 2017.

    To je to,dogodek ki se ga res splača videt,brez nekega obrekovanja po slovensko.....odlično

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.