Tako seksi je lahko konfekcijska številka 42

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Barbie Ferreira je nova zvezda blagovne znamke za spodnje perilo Aerie.
Oglej si celoten članek

Aerie je ena redkih blagovnih znamk, ki ne podpira retuširanih fotografij. Ženske želijo namreč pokazati v njihovi naravni lepoti, ki ne ustreza vedno stadardom modne industrije.

Njihova nova zvezda je 19-letna Barbie Ferreira, ki nosi konfekcijsko številko 42, na kar je tudi ponosna. "Jaz sem jaz. Vseeno mi je, kaj si drugi mislijo o meni,“ pravi temnolaska, ki je nikar ne označite za "model za večje številke“ ali "model z oblinami“, saj tovrstnih nazivov ne mara.

"Zelo pomembno mi je, da moje fotografije niso obdelane. Ljudje naj vidijo, kakšna sem v resnici,“ še pravi Barbie, ki je s svojo samozavestjo očarala in prepričala odgovorne pri prej omenjeni blagovni znamki. "Barbie smo izbrali, ker ničesar ne skriva. Je močna in lepa – všeč si je, in to je tudi sporočilo naše blagovne znamke,“ je izjavila Jen Foyle.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.