Tako si bo po državniškem obisku odpočil Borut Pahor

Foto: E. H. Borut Pahor Foto: E. H. Borut Pahor
Predsednik republike, ki je včeraj gostil ruskega predsednika Vladimirja Putina, se je danes raje kot za počitek na kavču odločil za sprostitev na kolesu. Pohvalno, a predsedniku svetujemo, naj slušalke drugič raje pusti doma in seboj vzame čelado!
Oglej si celoten članek

Predsednik republike Borut Pahor je sodeč po slikah, ki nam jih je poslal bralec iz Ljubljane, današnji dan po delovni soboti izkoristil za aktiven počitek. Okrepčal naj bi se z energijskimi pijačami, predsednik pa je imel poleg spremstva na kolesu še dodatni spremljevalni avto.

Ker smo v uredništvu Žurnala24 tudi sami navdušeni kolesarji, pa naj predsedniku damo le droben nasvet, da je slušalke drugič bolje pustiti doma in s seboj vzeti čelado. Voznik v skladu s Zakonom o varnosti cestnega prometa med vožnjo ne sme uporabljati opreme ali naprav na način, ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladovanja vozila (maska, slušalke, telefon, itd.). Globa - 40 evrov.

Tudi Erjavec hitel pretegniti ude

Po objavil prispevka nam je bralec iz Gorenjske sporočil, da je zunanjega ministra Karla Erjavca, ki je včeraj prav tako sodeloval pri sprejemu ruskih gostov, že navsezgodaj srečal na priljubljeni izletniški točki Sv. Jošt nad Kranjem, kjer se je minister zadržal nekaj časa.

Foto: Saša Despot Ruska kapelica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • dd
    11:57 1. Avgust 2016.

    Vsi so se na večerji s Putinom tako nažrli, da morajo sedaj nekako pokuriti te dobrote.

  • 09:54 1. Avgust 2016.

    če pustimo ob strani čelado, ki ni zakonsko predpisana, pa bi jo g. predsednik kot moralna avtoriteta vseeno lahko nosil, …

  • 07:25 1. Avgust 2016.

    Očitno imamo daleč najboljšega predsednika, če mu državljani zamerijo samo to, da nima čelade.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.