Tako so bili videti začetki Rebeke Dremelj

Foto: instagram Rebeka Dremelj Foto: instagram Rebeka Dremelj Foto: instagram Rebeka Dremelj
Huda nekoč in danes ...
Oglej si celoten članek

Danes uspešna pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je zaslovela, ko so jo "davnega" leta 2001 okronali za miss Slovenije. Rebeka pa se je z manekenstvom ukvarjala že prej. Ker se rada spominja svojih začetkov, je te dni na Instagramu  objavila nekaj prisrčnih mladostniških fotografij, ko je šele začenjala z delom v vlogi modela. Pokukajte v galerijo.

"To je bilo leta 1994 ali 1995, preden sem postala miss. Mislim, da je šlo za izbor Model leta, ki ga je organizirala revija Jana. Takrat so ta tekmovanja imela nek pomen. Z manekenstvom sem se sicer začela ukvarjati pri rosnih trinajstih, ko sem leta 2001 postala miss Slovenije, pa sem prenehala in se posvetila pevski karieri," je Rebeka zaupla za zurnal24.si.

To delo pa občasno opravlja tudi danes, saj je obraz številnih blagovnih znamk in podjetij. In še vedno zažiga! 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:03 29. Januar 2022.

    Rebeka leži na postelji, zraven pa naslov: tako so bili videti začetki Rebeke Dremelj. Človek bi lahko razumel, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.