Tako so danes videti naše nekdanje misice

Foto: instagram nives orešnik Foto: instagram iris mulej Foto: instagram sanja grohar Foto: instagram živavadnov Foto: instagram rebeka dremelj Foto: instagram maša merc Foto: instagram janja zupan Foto: instagram metka albreht
Gotovo se jih spominjate, kako so slavile svojo zmago na izboru za Miss Slovenije, vas zanima, kako so videti danes?
Oglej si celoten članek

Metka Albreht je bila izbrana leta 1993, a danes, pri svojih 46-ih letih je videti še vedno fit in polna energije. Janja Zupan, ki je slavila leto za Metko Albreht in šteje 48 let, prav tako niti slučajno ne kaže svojih let, postavo pa bi ji zavidala večina 20-letnic. Maša Merc je krono prejela leta 2000, a zdaj, 22 let pozneje, pri 44-ih še vedno moški poželjivo pogledujejo zanjo. Rebeka Dremelj je lovoriko prejela leto dni kasneje in verjetno velja za miss, ki je svojo takratno prepoznavnost s pridom unovčila. Navkljub svojemu natrpanemu urniku vedno najde čas za oddih in razvajanje in je pri 41-ih polna novih poslovnih idej.

Živa Vadnov je slavila leta 2004, kasneje pa se je preizkusila tudi kot televizijska voditeljica. Pred kratkim je praznovala svojo okroglo, 40. obletnico rojstva. Sanja Grohar se lahko pri svojih 38-ih pohvali, da ji je uspelo, prav tako kot Rebeki Dremelj, kariero narediti v glasbenih vodah, sedaj pa se posveča predvsem blogerstvu in lastni znamki oblačil ter kozmetike.

Pred nami je še ena črnolaska, Iris Mulej, ki je osvojila laskavi naslov leta 2006, kasneje pozirala tudi za slovensko izdajo revije Playboy, trenutno pa se pri svojih 41-ih posveča družini in živi v Budvi. Leta 2012 je Nives Orešnik prevzela lento in od takrat dalje deluje kot osebna trenerka, podjetnica, ki pa še vedno rada pokaže svoje lepo izklesano telo in je pri 30-ih zavidljivega videza. Pred časom je nastopila tudi v videospotu glasbenika Guštija.
 

Kako so videti danes? Pokukajte v galerijo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:46 13. Avgust 2022.

    Maša je najbolj huda... drugače pa brez makeupa itak nobene sploh prepoznal nebi. Ironično pa je to da če pa …

  • 13:30 13. Avgust 2022.

    Vse je odvisno, s katere starostne oddaljenost gledaš! Meni so vse odlične! Mlade, lepe...tako kot vse ženske😊

  • 10:15 13. Avgust 2022.

    Nikakve!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.