Tako so Kate Middleton klicali sošolci

Foto: Profimedia
Vojvodinja Catherine med obiskom svoje nekdanje šole College St. Andrews spregovorila o vzdevku, ki so ji ga nadeli sošolci.
Oglej si celoten članek

"Malce mi je neprijetno, ampak moj vzdevek je bil 'squeak' (piskati, cviliti, op. avt.),“ je razkrila lepa vojvodinja in razložila, da je vzdevek dobila zaradi svojega visokega glasu. Tako se je sicer imenoval tudi morski prašiček, ki je živel na njeni šoli. "Tukaj je sicer živel še en morski prašiček po imenu Pip. To je bil vzdevek moje sestre Pippe,“ je še povedala 35-letnica.

Princ William pa menda ni ljubitelj vzdevkov. Kate pravi, da jo vedno pokliče po imenu – Catherine – medtem ko jo njen svak, princ Harry, kliče Cath.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.