Tako so obračunale z moževo ljubico

Foto: youtube.com kitajka Foto: youtube.com kitajka Foto: youtube.com kitajka Foto: youtube.com kitajka Foto: youtube.com kitajka Foto: youtube.com kitajka
Na Kitajskem je več žensk sredi belega dne na ulici obračunalo z moževo ljubico.
Oglej si celoten članek

Neka Kitajka je za razmerje s poročenim možem drago plačala. Prevarana soproga jo je namreč na ulici sredi belega dne napadla.

S pomočjo prijateljic je razjarjena ženska ljubimko pretepla in ji s telesa strgala vsa oblačila. Še bolj šokantno pa je, da nesrečni ženski, ki je morala zaradi poškodb v bolnišnico, nihče ni pomagal. Eden od mimoidočih je za medije povedal, da se v spor niso vmešali, saj je bilo očitno, da gre za ljubezensko zadevo.

Na Kitajskem sicer tovrstni napadi na ljubimke niso nič posebnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:59 28. Oktober 2014.

    Moža rabi, da jo vzdržuje...

  • 11:14 28. Oktober 2014.

    primitivci.

  • 10:45 28. Oktober 2014.

    Saj ljubica ni nič kriva.<br />Kriv je mož, njega naj pretepe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.