Tako so se norčevali iz izpadlega tekmovalca

Foto: Voyo Survivor Foto: Voyo Survivor Foto: Voyo Survivor Foto: Voyo Survivor
Tekmovalci plemena Tala so se pri kosilu norčevali iz Alana in po njem poimenovali svoj obrok, ki so ga z užitkom pojedli.
Oglej si celoten članek

V plemenu Tala so iskali hrano in našli luknjo, ki jo je skopal rak. Ob tem so bili vsi presrečni, saj so končno dobili nekaj za pod zob. Od same sreče so se vprašali, kako bi ga poimenovali. Sandi je kot iz topa odgovoril: "Alan!"

Pleme se je strinjalo in tudi Teja je v izjavi povedala, da se ji je ime zdelo smešno: "Alan v ujetništvu, pa še pojedli ga bomo. Kar nam je naredil … Zasluži ravno to."

Očitno so tekmovalci zelo jezni na Alana, ki jim je ukradel kresilo in odkorakal ter jih pustil brez ognja. Edini, ki mi poimenovanje raka ni bilo všeč je bil Renato: "Ne maram poimenovanja hrane, ki jo bom kasneje pojedel."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.