Tako so se včeraj našemili zvedzniki

Foto: Fame Flynet Heidi Klum Foto: Instagram Ellen Foto: Facebook Iris Mulej Foto: Fame Flynet Ashley Tisldale Foto: Instagram Kelly Osbourne Foto: Fame Flynet Liv Tyler Foto: Instagram Milla Jovovich Foto: Fame Flynet Alessandra Ambrosio Foto: Fame Flynet Alyson Hannigan Foto: Fame Flynet Kate Moss in Jamie Hince Foto: Fame Flynet Molly Sims Foto: Fame Flynet Sandra Bullock Foto: Instagram Vanessa Hudgens
Letos se je največ zvezdnikov za noč čarovnic spremenilo v zombije, nas pa je najbolj prepričala Heidi Klum, ki se je spremenila v starko. Bi jo sploh prepoznali? Med slovenskimi estradnicami izstopa Iris Mulej.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.