Tako so v svoj lokal privabili znanega igralca

Foto: @Instagram, BigStarSandwich
Foto: @Instagram, BigStarSandwich
Le nekaj ur po pozivu se je igralec Liam Neeson pojavil v lokalu, kjer so mu obljubili zastonj hrano.
Oglej si celoten članek

Vodja lokala Big Star Sandwich v Vancouvru je izvedel, da je v mestu filmski igralec Liam Neeson, ki tam snema film Hard Powder. Ker je velik oboževalec Neesona, se je odločil igralcu sporočiti, da lahko pri njih jé zastonj. 

Na tablo pred lokalom je zapisal: "Liam Neeson tukaj jé zastonj". Tablo je fotografiral in sliko objavil na družbenih omrežjih. Tablo so postavili okoli 11. ure dopoldne, ob pol sedmih zvečer pa je z besedami, "Kje je moj zastonj sendvič?", skozi vrata vstopil igralec.

Zaposleni so bili presenečeni, da je bil njihov poziv uspešen. "Delovalo je," so zapisali pod fotografijo, na kateri so zaposleni z igralcem. Ali mu je bil sendvič všeč, še niso sporočili. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.